divendres, 26 d’agost del 2011

1 mes a Boston

Ja portem 1 mes a Boston!!
I per celebrar-ho... aquest cap de setmana arriba l'huracà Irene! Visca!!

(Les fotos són de modernsurvivalblog.com)
Val a dir que hem tingut molta sort. A Boston hi sol arribar un huracà cada 15-20 anys, i nosaltres tenim la punteria de ser aquí quan ho fa! La previsió és que arribi el dissabte a la tarda i durarà tot el diumenge (adéu a la previsió d'anar a passejar per Cambridge)."We would like to strongly encourage you to dial down and postpone any critical experiments until after the Hurricane passes if possible. We can not guarantee optimal, "business-as-usual" services due to the uncertainty of the storm."
Jo he descobert que els noms dels huracans estan en una llista que es va repetint cada 6 anys. Un nom només es treu de la llista si correspon a un huracà especialment destructiu. Per exemple, mai més hi haurà un huracà Katrina. Ara es diran Katie. A veure que passa amb Irene! (Per més informació, http://www.hurricanescience.org/)

En tot cas, per les mames patidores, prometem que no sortirem de casa a partir del dissabte migdia i fins que s'hagi acabat tot (amb el permís de la feina):
"Lastly, remember, your safety is first and foremost- please do not put yourselves in harms way trying to go in if the weather is severe. Experiments can be repeated... reagents can be replaced... there is only one you and we want to see your smiling face once the storm passes... "

1 comentari:

  1. Estava mirant la vanguardia i he vist la noticia de l'huracà, el primer q he fet es mirar el vostre bloc. Quina putada! Pensava que els huracans no arribaven tant al nord. Si quan vinguem a veureus l'any que ve n'hi ha un, us demanarem que ens torneu els diners. Un petonot pels 3!

    ResponElimina