dijous, 7 de novembre del 2013

La Castanyada

O pensàveu que només celebràvem Halloween?

Aquest any, Castanyada per partida doble!!
La Castanyada, versió 1:



Mans a la massa!



 I el resultat:


El resum de la Castanyada segons l'Huc? "Vam anar a una festa DE NIT!!" i "Em vaig poder endur el Paqui". (El Paqui és ell ratpenat)

Res a dir sobre l'Emma, amb qui va estar jugant 5 minuts en català i el resta de la nit en anglès, ni de fer els panallets, ni de menjar-los, ni de...

La Castanyada, versió 2:

Aquest any, amb recepta nova. Concretament, la rececta de la Carme Ruscalleda, molt fàcil de trobar online. Per què aquesta recepta i no una altra? És ideal si tens nens i no tens ningú que els distregui mentre fas el panallets: tardes 15 minuts en fer la massa. No només això, sinó que un cop feta, la massa HA de reposar com a mínim 2 hores. Perfecte per fer-la en una estona que els nens estan tranquils, o al matí abans que es llevin... Un cop reposada la massa, posar els pinyons és bufar i fer ampolles, i si l'Huc no mostra interès en ajudar, o el Nil reclama atenció... en qualsevol moment pots parar el procés sense que després sigui més difícil de posar els pinyons!


L'Huc i el Nil "posant" pinyons...





I aquí sí, l'Huc posant el toc final abans d'enfornar!




Volia fer una foto de la safata amb tots els panallets de pinyons i cafè... però entre una cosa i l'altra se m'ha oblidat!! Increïble...
En tot, cas, hora de "menjar"!


Modificacions per l'any vinent: regirar tot Boston fins a trobar farina d'ametlla Marcona i pinyons europeus. I pintar-los amb ou sencer enlloc d'utilitzar només el rovell.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada