divendres, 28 de juny del 2013

Food challenge II

Recepta nova! Fent l'invers del que fa la majoria de gent avui en dia... agafar una recepta vegana i modificar-la perquè dugui llet.
Aquesta recepta és de Joanne Chang, la propietària d'una pastisseria-cafeteria al costat del MIT, i escriptora de 2 fantàstics llibres de postres (un d'ells, Flour, ja està present a les prestatgeries de casa). Totes les receptes que hem fet del seu llibre han sortit boníssimes, i estan molt ben explicades. O sigui que quan l'avi va portar una recepta de magdalenes veganes del seu últim llibre que havia vist en una revista no em vaig poder resistir!!
Aquí el resultat, versió apte pel Nil (sense fruits del bosc) i versió apte per adults, en ambdós casos utilitzant llet de vaca enlloc de llet de soja


La versió Huc:


La versió Nil:


Una vegada més, una gran recepta!! Sobretot la versió amb fruits del bosc...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada