divendres, 14 d’octubre del 2011

Setmana festiva


Aquesta ha estat una de les setmanes menys productives (laboralment parlant) des de que estem a Boston.


Va començar el dilluns, Columbus day i festiu. Passar bones estones amb l'Huc, passejar en bici, relaxar-nos en general.






Dimarts... quin gran dimarts! La tècnic del laboratori va convèncer la setmana passada al jefe (encara ningú no sap quines arts va utilitzar) que el laboratori necessitava anar d'excursió, o sigui que dimarts tots cap al mont Monadnock a passar el dia. (Inclús el Dawang, que per primera vegada en 5 anys ha sortit de Boston, i la seva estudiant esclava, que per primera vegada en 3 anys ha pogut sortir de Boston!) Aquesta muntanya està a New Hampshire, al nord-oest de Massachusetts, i allà el canvi de color de les fulles comença abans que a Boston. Tot i que el fullatge encara no estava al ple, la gamma de colors ja era impressionant. A veure si d'aquí un parell de setmanes, que és quan es preveu que arribi a la màxima plenitud, fa bon temps i podem fer una excursió familiar a la zona.

Dimecres reunió amb el jefe. Matí "perdut", total per dir-li que les PCRs no havien sortit, que les cèl·lules s'havien contaminat, que l'anticòs nou no reconeix la proteïna... vaja, la setmana passada també va ser una gran setmana!

Dijous reunió de grup. Tarda "perduda". La part bona és que els dijous sempre hi ha pica-pica, o sigui que pots fer un bon berenar mentre escoltes algú del grup parlant del que està fent/ha fet últimament. En aquest cas, mandarines, tomàquets cherry i pastís de nata i maduixes. Des de que vaig veure bròquil bullit en un d'aquests pica-piques que estic una mica curada d'espants, però haig de reconèixer que encara em sorprenen les combinacions que porten...

Divendres de 11:30 a 14:30 "Annual safety training" del departament, i a les 17:00 FREE Beer Hour (per descomptat, aquesta ha estat l'activitat més important de la setmana! Com a bons catalans, si és gratis...).

2 comentaris:

  1. Per aqui un dimecres festiu tampoc tampoc ha ajudat a fer la setmana massa productiva...
    Per l'altra punta del mon veig que les coses no son tant dferents.

    ResponElimina
  2. Q guapos esteu tots tres. Tenim moltes ganes de veure-us a kasa. Esperem impacients la vostra visita de nadal. Un peto de tota la famili (Alina, la mare i jo mateix)

    ResponElimina