diumenge, 30 d’octubre del 2011

Dia de bugada



La bugada toca un cop cada 10-15 dies. Tot un ritual. Primer preparar la roba i anar fins a la bugaderia. Totes les rentadores funcionen amb monedes de 25 centaus, o sigui que un cop has posat la roba a la rentadora el més habitual és passar per la màquina de canvi per aconseguir els 5.50$ en monedes de 25 centaus. Un cop la roba neta, cap a l'assecadora i 30 minuts més de descans.

Si hi ha nens, l'Huc juga amb ells o els segueix, segons l'edat dels nens. Si no hi ha nens, agafa un dels carros per desplaçar roba i el passeja per tota la bugaderia. Ah, els papes també ens permetem ens nostres capritxos: tenim la sort que una minicafeteria just al costat de la bugaderia fa cafès expresso, o sigui que en algun punt de la bugada sempre hi fem cap!!

Per cert, les galetes no són de la cafeteria, tot i que alguna vegada hi hem comprat l'esmorzar i tenen uns muffins boníssim. Les galetes ens les va donar el vigilant de la bugaderia, que cada vegada que hi anem ens convida a galetes, o a plàtans o...



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada