S'acosta Thanksgiving, i s'han de fer els preparatius pertinents. Per començar, a la guarderia de l'Huc demà fan una festa, o sigui que hem preparat un pastís.
La segona part has estat més complicada. El German ens ha convidat a celebrar-ho amb la seva família i ens ha demanat que portéssim algun plat típic de Catalunya. Primer vam pensar en crema catalana, però no teníem ni recipients ni cremadors. Escudella i carn d'olla, però no sabem on trobar les botifarres i carn bona per la pilota. Canelons, però és massa feina (ja els farem per nosaltres un altre dia...). Escalivada o samfaina... amb què? Finalment hem optat per un plat que no sabem si és molt català, però sí que és molt tradicional a la família: el farcit de l'àvia Conxa.
El farcit de l'àvia Conxa sempre s'ha fet per acompanyar el pollastre de Nadal, o sigui ens va semblar una bona opció com a acompanyament del gall d'indi d'acció de gràcies. Tal com ens va passar amb els panallets, no ha estat fàcil trobar alguns ingredients: les orellanes de préssec aquí no existeixen, el Moscatell és un vi desconegut, les salsitxes aquí són dolces... s'ha fet el que s'ha pogut, el dijous sabrem si la versió americana de la recepta passa la prova!!
Fa molt bona pinta! Sou uns cracs! com heu aconseguit fer aquest plat als USA? segur que triomfeu! Happy Thanksgiving!
ResponElimina